pachter - WSV De Harder waterskien aan Veluwemeer

diversen
Waterskivereniging zoekt kantinebeheerder/ pachter

Waterskivereniging De Harder is op zoek naar een betrokken, enthousiaste beheerder/pachter voor het beheer van onze kantine op het terrein van de waterskivereniging.

Kantinebeheerder (m/v)
Waterksivereniging De Harder is op zoek naar een betrokken, enthousiaste kantinebeerder (M/V) voor het beheer van onze kantine. U bent de centrale spil waaromheen de kantine en de daaraan gelieerde activiteiten draaien.

Profiel
De persoon die wij voor ogen hebben heeft een hoog “ome Cor” of “tante Nel” gehalte. U bent de veilige haven voor de kleintjes en praat gezellig mee over de dingen die er op de vereniging en de haven plaatsvinden. Kortom de constante factor in onze kantine. Daarnaast heeft u ervaring met de taken achter de bar en probeert u middels leuke initiatieven de vereniging en uw omzet te laten groeien.

“Functie” omschrijving
De kantinebeheerder is verantwoordelijk voor:
1. De bezetting van de kantine in de weekenden en dagelijks gedurende het seizoen.
2. Het communiceren van kantine gerelateerde zaken naar het bestuur.
3. Coördineren van kantinegebruik door derden (feesten en partijen).
4. Participeren bij- en anticiperen op evenementen (wedstrijden, waterskiraces en ledenevenementen) m.b.t. inkoop en speciale wensen van organisatoren (BBQ e.d.)
5. Het ondernemen van initiatieven om de omzet en het ledenaantal te laten groeien.
6. Bewaken van de orde & netheid van de kantine en de wasgelegenheid, alsmede het naleven van huishoudelijk reglement en eventuele wettelijke bepalingen.

Wat wij bieden
Wij bieden onze kantinebeheerder om binnen de gestelde kaders de kantine naar eigen inzicht te ontwikkelen tot de “huiskamer” van de vereniging. U wordt bijgestaan door een daadkrachtig bestuur en een kleine, maar enthousiaste groep vrijwilligers.

Iets over Waterskivereniging De Harder
Waterskivereniging De Harder is opgericht in 1971. Onze kantine staat op het haventerrein en heeft een terras aan het water. Wij hebben ongeveer 120 leden en wij groeien nog steeds.

Meer informatie nodig?
Voor meer informatie en/of een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met: Jan Erik Scheer. janerik@wsvdeharder.nl of 06-11 591 301